Anniversary

Friday, December 23, 2011

Triffle... Nyum..nyum...

Tadi try buat Triffle.. 1st time buat..
Nampak cam jadi jer.. Tapi tahla rasanya camne..
hehe..
Ni lah hasilnya..
nak bawak balik kampung esok..
ni untuk kami makan sekeluarga..
ada 5 gelas, sebab 5 org kan
Fawwaz makan? faham2 jelah.. he3..

Monday, December 19, 2011

Peringatan untuk semua yg ada 'Online Banking'..

Dah 2 kali dapat emel dari CIMB, kononnya akau nak expired.. Suruh klik kat link yg diberi..
Aku bukannya ada akaun CIMB pun.. Nak login dgn apa..
Nampak sgt tipu nya.. Klu orang yg ada akaun, login ikut link yg diberi silap2 duit dalam akaun hilang..
So, berhati-hatilah.. Macam2 cara org nak menipu sekarang.. Macam x leh nak cari duit halal..
Dear Customer,

Greetings from CIMB Clicks!

Your online banking will expire soon.

To avoid any interruption to your service, please log in to your CIMB Clicks account
using our website below to update your internet banking profile.

www.cimbclicks.com.my

Sincerely,
CIMB Bank

Sunday, December 18, 2011

Makan2 @ Tree Steak House

17.12.2011..

Birthday En. Hubby yg ke 32 tahun..

Gi makan2 kat Tree Steak House, Sg Buloh..

First time pergi ni, x pernah try lagi sebelum ni..

Order beef steak, lamb black paper, chicken roaster..

Air buah-buahan n tak lupa nescafe ais (ni xleh tinggal)

Main bawah meja pulak budak2 ni..


Haifa dok mengerjakan ais.. Bukan minum airnya..

Makanan sampai x sempat dah nak snap gambar..
Ni jer yg sempat di ambil gambarnya
Sapelah yg makan bersepah ni

Siap makan cepat-cepat balik..
Fawwaz dah start meragam..
Orang pun dah start ramai..

Kesian Fawwaz, dok kat stroller jer..
Belum bole makan ye sayang..
Tunggu lagi sebulan nanti mama kasi makan..

Saturday, December 17, 2011

Soto again...

10.12.2011.. Nadia n Nik nak datang rumah..
So, plan nak masak soto..
Husband aku pun ok jer, dia suka la..
Lg pun dah lama tak buat, last buat sebelum bersalin Fawwaz lagi..

Lepas Asar baru dorang sampai..
Nak tgk Fawwaz, thanks ye Nadia n Nik..
Bagi Fawwaz baju..
Jangan risau la, masih boleh pakai baju tu..