Anniversary

Thursday, December 16, 2010

Sungguh mempesonakan...

Berkenan sungguh aku dengan hp ni.. Macam orang mengidam je..
Blackberry Torch 9800..
Tapi keadaan fulus tak mengizinkan sekarang ni..
Tunggu tahun depan kalau ada duit lebih bole rembat satu.. InsyaALLAH..



Tapi, mana tau nanti kot2 tahun depan terbekenan yg lain pulak kan.. he3..

Tuesday, December 14, 2010

Haifa alergik ape?

Tengoklah Haifa dok terkeruk2 tu... Balik kampung haritu.. Tah kenapa, habis muka dia bintik2.. tak tau lah sebab nyamuk, atau ada alergik benda2 lain.. sebelum ni balik kampung sekejap.. tak pernah la pulak kena cam ni..






Lepas balik sini, bintik2 tu mula kering.. tapi masih berparut lagi.. hope, parut tu bole hilang..


Geramnya..

Susah betul nak online sekarang.. Line streamyx asik down jer.. La ni, dengan talifon pun tak leh bunyi..

Nak update blog pun susah.. Bole online kejap jer, pestu terus xleh..

Saja meluahkan geram sekejap kat cni.. Line da betul2 ok nanti baru leh update blog..