Anniversary

Wednesday, July 20, 2011

Appoinment ngan Doktor Pakar..

Tadi gi Klinik Kesihatan Sg Buloh.. Hari ni kena jumpa doktor tuk dirujuk ke HSB..
Ingat nak suprise la jantina baby.. Aku tak tanya pun jantina baby aku boy or girl.. Dia dah tunjukkan..
Lepas jer siap, terus gi HSB.. Ambil tarikh tuk appoinment dengan Doktor Pakar di Klinik Pakar HSB.. 27.7.2011 ni jumpa doktor dan dia akan bagi date untuk ceaserian baby kami yang ke3...
Masa jumpa doktor kat Klinik Kesihatan Sg Buloh td, dia ada tanya.. Lepas ni nak terus ikat atau belum.. Aku tak tau nak jawab per.. Dia suruh bincang dengan suami.. Sbb klu nak ikat, kena wat terus masa bersalin yg ke3 ni nanti.. Nak ikat ke tak ek...

No comments: