Anniversary

Thursday, February 11, 2010

English Proficiency Course

Mula dari 10.2.2010, aku menghadiri kursus BI di JPNS, Seksyen 4, Shah Alam (lari dari karenah budak2 2 hari)..Kursus sepatutnye bermula pada hari Selasa yang lepas.. Entah mana SILAP nye, sekolah dapat surat pada hari Rabu, melalui Faks.. Petang dekat kul 5 Su call n bagitau aku kena g kursus. Malam tu jugak g survey jalan ke Shah Alam..


Hehe, bukan tak biasa g Shah Alam, selalu sgt gi, tp jadi co-pilot je.. Rabu pagi kul 6.30 aku keluar rumah cam biasa.. 7.15 da sampai, clear je jalan. tak macam gi school.

Seronok gak ikuti kursus ni, sebab kursus ni untuk cikgu2 yang ajar BI tapi bukan opsyen.. pergi balik hari ok lagi la, malasnye g kursus kalau kena bermalam, nak tinggal anak2..

Dah nama nye kursus, mesti kena dok dalam kumpulan dan ada aktiviti berkumpulan.. Lepas tu mesti ada pembentangan..
Salah satu hasil kerja berkumpulan.. tengah kebekuan idea ni sebab sejuk sgt dok bawah aircond..
Sesi pembentangan.. Yang kanan tu salah seorang dari peserta yang mengikuti kursus.. Tapi, macam kenal je kan cikgu ni...
Ni baru fasa 1, Fasa ke2 akan dibuat pada bula 4 nanti..

1 comment:

Aidafidah said...

Miahaha! Takkan tak kenal cikgu tu... hebat tak beliau???