Anniversary

Tuesday, February 2, 2010

Faris yang garang

Lama tak update kat sini, tengah busy main game.. hehe...

Saje je nak masuk kan cerita ni.. dah lama dah benda ni berlaku, masa baru2 hantar Faris kat Taska Asitah (tempat baru).. Petang, cam biasa aku ambil anak2 kat taska.. Faris keluar la dapat kan aku kat kereta.. pastu adalah dua orang budak lebih kurang baya Faris pun keluar, panggil2 Faris and lambai.. 'Bye, bye, Faris' kata budak dua org tu kat Faris.. Faris lak bukan nak balas balik.. malah budak2 tu dimarah nye.. 'Hei, babai2.. yam.. acuk..' dialong Faris dgn bunyi pelat.. dia suruh budak 2 org tu diam, dan masuk dalam.. Budak 2 orang tu terdiam, tak cakap ape dah.. Pastu aku pun cakap la kat Faris jgn marah kawan, bye, bye kat kawan.. sengih je dia, dan lambai budak 2 orang tu..
Itulah kisah Faris yg garang.. Tah ikut abah dia gak nye..

No comments: