Anniversary

Tuesday, December 29, 2009

Mainan untuk Faris

Husband aku la belikan benda ni untuk anak2..
Buat masa ni, Faris je lah yg boleh main.(Nasib baik ruang tamu tak banyak barang, boleh la letak kat ruang tamu wat Play Zone)
Punya lah suka bila nampak kotak tu ada kat dalam bilik (masa tu belum set up lagi).. "Faris punya" katanya. Semua mainan dia punya, yg Haifa punya pun dia punya kan..
Bila da siap set up, apa lagi..
Saje husband aku beli kan, sebab dia tak pandai lagi nak main kat luar sendiri, kena kitaorg teman kan.. klu dia sorang2 main kat luar, nanti salah masuk rumah lak..

No comments: