Anniversary

Thursday, December 17, 2009

Tanggal 17 December...

Hari ni hari jadi husband aku.. Saje aku buat kan cheesecake, sb dia suka makan cheesecake, banding kek lain. aku tak pernah buat cheesecake sebenar nye. ni baru 1st time buat.. hehe..

Ni lah rupa cheesecake nye, topping blueberry.. buruk je rupa nye kan, aku tak pandai nak menghias bg cantik. main sapu je..

Tapi tak leh nak makan lagi.. Petang ni lepas keje husband aku nk tgk bola, Malaysia lwn Vietnam (tgk kat mamak je tu), malam lak dia nak g main futsal ngan member2 opis.. ehmm, kena lah tgu..


Hadiah nye pulak
Husband aku suka bola sepak, ni favourite team dia.. Manchester United..
So aku pun kirimlah member aku yg study kat Nottingham, beli jersi Manchester United ni.. bole je beli kat cni, harga lebih kurang je sebenar nye.. saje, bg ada aroma flight.. haha

No comments: