Anniversary

Thursday, June 10, 2010

i-city...

Ahad, malam kami ke i-city.. Ramai yg cerita pasal tempat tu kat sekolah.. So, aku pun ajak lah husband gi..

Punya lah ramai orang.. Nak masuk parking pun punya susah.. Padahal parking kosong je.. Kena beratur dekat sejam baru dapat parking..

Ni gambar dari dalam kereta..

Tengok daripada jauh, memang cantik la.. Banyak lampu2, yg boleh menarik perhatian orang.. KECUALI FARIS... Kenapa aku cakap camtu? Sebab orang2 yg datang situ semua tengok lampu.. Tapi Faris??? Dok mengadap craine... Crane tu pulak, yg dia pegi park kat situ wat pe.. Puas la dipujuk2, ajak tengok bas pulak.. Pun tak jalan..

"Mama, Abah, crane Faris punya" katanya...

So, ambil lah gambar bersama-sama crane tu...



Ajak ambil gambar dekat lampu, tapi Faris masih mengadap ke arah crane tu..



Haifa syok pulak tengok lampu banyak2...



Dalam pukul 10.30 malam kami balik...
Pada aku ni bukan lah tempat yang wajib dikunjungi..
Datang sesekali boleh la..

5 comments:

ashidah said...

Faris 2 nak jadi engineer mcm bapak dia jugak kot. that's why suka tgk crane..hehe

Khadijah Kamarudin said...

tah lah, shidah.. agak nya la tu..
kot2 nak dpt title Dr macam aunty Shidah...

ashidah said...

hehe..mungkin tinggi lagi..
aunty shidah dia pun tgh terumbang ambing ni..
kadang2 rasa nak give up..huhu..

dija said...

jgn give up lg shidah.. dah alang2 nak sampai ke puncak menara..

ashidah said...

time2 stress je rasa nak give up..hehe..