Anniversary

Wednesday, December 9, 2009

Pasal Taska lagi..

Jumaat ni nak g jumpa owner taska dekat rumah.. Nak bincang pasal anto anak2 kat c2 tahun depan.. nak tgk2 gak environment nye, klu ok leh terus register kat c2.. dari segi bayaran kira masih ok lagi la tuk 2 orang RM450 sbb pakej (tempat skrg RM530).. tp bab bayaran tak penting, klu mahal sikit tp cara penjagaan nya ok, tak pelah.. jgn bayar mahal, tapi lebih kurang je jaganya. harap2 nye taska ni oklah.. banyak taska kat DC ni a kena try n error la.. klu dapat yg ok, Alhamdulillah...

4 comments:

Aidafidah said...

Hal anak ni memang lah kita cerewet sikit kan?

Aku pulak, nak kena hantar Fatin g tadika dah tahun depan... baru nak start cari nih...

Kenalah tanya2 orang kat mana ok dan harga yang berpatutan....

eefa mokk :) said...

cikgu duduk desa coafields ke?
jalan apa?
saya pon duduk situ.
rumah saya blakang umah cikgu hanani.

Khadijah Kamarudin said...

duk kat Jalan DC 2/9..

eefa mokk :) said...

owh...