Anniversary

Wednesday, July 10, 2013

Bila Sena Kembali Berbunga

Gembiranya dah dpt buku ni, walau pun second hand, he3.. Punya la cari buku ni kat kedai buku dah bertahun-tahun. Novel ni terbit dlm tahun 1995. Masa tu aku tingkatan 4. Novel ni juga jadi novel bersiri dlm Dewan Siswa masa tu kalau x salah aku la. Dulu masa sekolah nak beli novel mana ada duit. Bila dah bole beli sendiri and cari novel ni dah x jumpa. Rupanya dah tak diterbitkan lagi.

Rasanya ramai yg tahu kisah ni.
Karya amaruszati noor rahim. Novel cinta antara Zakri dan Afikah yg bermula di zaman sekolah. Kemudian terpisah, sehinggalah mereka bertemu semula ketika Afikah menjalani praktikal di tempat Zack. Kisah cinta yg mendapat tentangan dari mama Zack yg ingin menjodohkan 
Zack dgn pilihannya. 

Buku ni aku dapat dekat bukuonlinesb.blogspot.com/

No comments: