Anniversary

Friday, November 4, 2011

Jamuan Akhir Tahun

Jamuan akhir tahun kali ni yg paling ringkas aku buat untuk 3 Rajin..
Order mi goreng RM1 kat kantin, bagi budak2 ni makan.
asalkan dorg kenyang..
Tak sempat nak collect duit wat jamuan yg best2 sebenarnya..
Aku baru masuk sekolah semalam so, pesan kat budak bawak makanan sendiri jelah..
Tak ramai pulak tu yg bawak..
Sebab baru bgtau semalam kan..
So, td order makanan kat kantin jer.

Tengok la meja dorg, kosong je.. selalu tiap tahun penuh makanan..

Tapi x pelah, senang sikit nak kemas..

No comments: