Anniversary

Sunday, November 20, 2011

Family Day ARUP (Office husband)

19 November 2011.. Family Day ARUP (office husband)..
Kali ke2 join family day ni, 1st tahun 2006 (kat Sunway Lagoon).
Lepas tu ada tahun yg buat, tp x berkesempatan nak join sbb ada keje lain kena buat..
Ni kat Desa Water Park.. Oklah jugak tuk budak2 main air..
Lagi pun free kan.. ikut jelah..
Kalau klua duit sendiri, Dewasa RM24.. Kanak-kanak RM17..
Kami sampai kul 9.30pagi.. tak buka lagi pun, tunggu kul 10pagi..
Ada la game yg disediakan.. Tapi tak join..
Budak2 dah tak tahan tgk air..
Da x sabar nak terjun dlm air..
oy ye.. Fawwaz Haziq tak bawak sekali, dia ditinggalkan kat taska..
Kesian Fawwaz, nanti dah besar sikit mama n abah bawak sekali ek..
ni nak bagi Faris n Haifa main puas2..

Haifa macam takut2 jugak nak main air..
Faris lak klu bole tak nak naik langsung..
Sampai makan pun dia x nak.. Kecut2 tangan masing2..
Seronok sangat main agaknya..
Pukul 2.30 ptg ajak diorg naik, salin baju..
(sblm tu sebenarnya da byk kali ajak balik, tapi dorg tak nak)
Nak balik tgk bola separuh akhir sukan SEA..
Sampai rumah dekat pukul 4 jugak..
Faris n Haifa dah keletihan, tertidur dlm kereta..
Sampai rumah konok nak tgk bola..
Akhirnya semua lelap.. Letih main air..

No comments: