Anniversary

Tuesday, November 24, 2009

Mula...

Tak tau ape nak cerita ni.. Baru mula bual blog, idea tak datang lagi.. Fidah, sebab tengok blog ko selalu la jadi teringin nak wat blog sendiri, Thanks.. tapi aku ni tak byk aktiviti luar cam ko.. cume cite family je la byk..

2 comments:

Aidafidah said...

Bagus dan tahniah! Tak payah aktiviti luar, citer hal anak2 pun dah tak menang tangan nanti... tunggu je si kecik tu boleh main sendiri sok... haha, banyak la ceritanya.

Khadijah Kamarudin said...

ye lah.. masa faris dulu byk gambonye.. cume takde cite nye je.. ni boleh la cite dua2 sekali..